Fluffy Rabbit - homeride

Zeer succesvolle Top 2000 Benefiet Quiz

Wat een heerlijke sfeer tijdens de Top 2000 Benefiet Quiz in de SooS in Weert! Zo’n 120 deelnemers, verdeeld over ruim 25 teams, hadden de kou getrotseerd om deze avond hun muzikale kennis te laten toetsen. En dit allemaal natuurlijk voor het goede doel: Team Vive’s HomeRide!

Ondanks dat ik dacht dat ik (en de rest van ‘Team Das’) over de nodige muzikale kennis beschikte, viel dit toch flink tegen. De bedenker van de quiz had duidelijk moeite gedaan om het vooral niet te eenvoudig te maken. En daarbij kwam natuurlijk het welbekende ‘O, dat nummer ken ik, maar hoe heet het ook alweer? En wie zingt het?’ Maar ondanks dat wij met ons team ergens in de lagere regionen eindigden, mocht dat de pret niet drukken. Mede dankzij presentator Jeroen van Nieuwkerk (de broer van…) heerste er een gezellig sfeertje en werd er volop gelachen en meegeneuried.

En het ging natuurlijk niet om de winst. Het was voor iedereen duidelijk waarom we er waren: om via Team Vive geld op te halen voor HomeRide 2018, zodat nog meer ouders dichtbij hun zieke kind kunnen zijn in de verschillende Ronald McDonaldhuizen. Met een totaalbedrag van € 1.520* Heeft Team Vive daar een prachtige bijdrage aan kunnen leveren.

Francien Das

* Het definitieve bedrag zal nog wat hoger uitvallen…

Klik op de foto voor een impressie

Ga naar de bovenkant