Team HomeRun

Sporten voor…

De één fietst mee om met collega’s een teamprestatie neer te zetten. De ander wandelt mee met de 120 kilometer omdat hij uit hele persoonlijke ervaring weet hoe belangrijk de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen zijn. Weer een ander rent samen met haar teamgenoten de 240 kilometer mee omdat haar sporthart sneller gaat kloppen van deze uitdaging.

Deze landelijke 24-uurse sportevenementen van het Ronald McDonald Kinderfonds zitten in ons hart en met veel liefde wandelen wij 120 kilometer, fietsen wij de 500 kilometer of rennen we de 240 kilometer.

HomeRide Run 2019

Donatie

Maak een donatie aan het Ronald McDonaldhuis Arnhem en steun het HomeRun team!

Ronald McDonaldhuis Arnhem (het Boshuus)

Maak snel kennis met onze homerunners

Ons team Fluffy Rabbit HomeRun

Martijn Borgers
Martijn BorgersRenner
Hoe tof is het wanneer je persoonlijke uitdagingen en maatschappelijke betrokkenheid met elkaar kunt combineren? Met mijn deelname probeer ik geld EN aandacht te genereren voor Boshuus Arnhem. Als lid van de Ronald McDonald business breakfast club Arnhem is dit een waanzinnige gelegenheid mij ACTIEF in te zetten, waar ik graag gebruik van maak. Hopelijk genereren we zo extra geld EN aandacht voor deze fraaie locatie, met nog mooiere vrijwilligers.
Doneer aan Martijn
Mark Wijgergangs
Mark WijgergangsRenner
Mijn naam is Mark Wijgergangs, 55 jaar, en ik woon samen met mijn vrouw Antoinette in Sint-Oedenrode. Wij hebben 2 kinderen waarvan er nog één thuis woont. In mijn dagelijkse leven ben ik ondernemer en heb ik al ruim 26 jaar mijn eigen ICT-bedrijf.

In mijn vrije tijd ben ik actief als bestuurslid bij de plaatselijke voetbalvereniging Rhode en fluit ik voor dezelfde vereniging ieder weekend als scheidsrechter een wedstrijd. Tweemaal per week doe ik aan crossfit training en daarnaast loop ik regelmatig hard.

Vroeger heb ik vanaf mijn 18e tot ongeveer mijn 30ste ik fanatiek aan hardlopen in wedstrijdverband gedaan bij de atletiekclub GAC uit Gemert. Daarna ben ik altijd wel in meer of mindere mate blijven sporten.

Mijn motivatie om mee te doen is dat het ontzettend belangrijk voor ouders is dat ze in de buurt van hun zieke kind kunnen verblijven. Daarom steun ik op deze sportieve manier het Ronald McDonald Kinderfonds. Daarnaast vind ik het een sportieve uitdaging om met voor mij (nog) een onbekend team 240 kilometer hardlopend gezamenlijk af te leggen.

Doneer aan Mark
Erik Plukkel
Erik PlukkelRenner
Hoi allemaal,  ik ben Erik, 41 jaar, getrouwd met Lotte (die ook mee rent) en vader van een zoon van 16. Sinds eind middelbare school merk ik dat hardlopen mij goed af gaat. Dus hoe mooi is het om die aanleg te gebruiken om je in te zetten voor het goede doel. Nadat de familie al jaren betrokken is bij de HomeRide nu dan tijd voor mij om ook mijn steentje bij te dragen. Ik kijk er naar uit om met alle toppers die meedoen onze bijdrage te leveren.
Doneer aan Erik
Marije Wijgergangs
Marije WijgergangsRenner
Doneer aan Marije
Gijs Hulsebosch
Gijs HulseboschRenner
Doneer aan Gijs
Lotte Puts
Lotte PutsRenner
Doneer aan Lotte
Celine Roelse
Celine RoelseRenner

Onze vrijwilligers

Johanna Snaphaan
Johanna SnaphaanVrijwilliger
In 2022 ben ik op het laatste moment ingevlogen als begeleider voor Fluffy Rabbit, als chauffeur van ‘busje 3’ heb ik de lopers van en naar de verschillende punten van de route gebracht. 120 km wandelen in 24 uur, in estafettevorm; een ware prestatie voor de lopers, maar zeker ook een feest om hier getuige en onderdeel van te kunnen zijn. Graag ondersteun ik ook dit jaar de Fluffy Rabbit familie, in het bijzonder team Groningen. Samen willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor het Ronald MC Donald Huis Groningen, zodat ouders en hun zieke of zorgintensieve kind een plek dicht bij elkaar kunnen hebben.
Doneer aan Johanna

De uitdaging

Een kijkje achter de schermen

De overwinning

Team Fluffy Rabbit bij de finish

Waar doen we het voor?