In 2023 stonden onze sporters voor het eerst met een team aan de start bij de HomeRun. In de laatste maanden voor het evenement werden in allerijl nog renners bij elkaar gezocht en met verve hebben zij in heel korte tijd meer dan het streefbedrag voor hun team bij elkaar gehaald. En de deelnemers zijn van hun eerste HomeRun zo enthousiast geworden, dat nagenoeg het hele team van de eerste editie ook nu weer aan de start staat!
Doneer aan het HomeRun team en steun Ronald McDonaldhuis Arnhem !
Ronald McDonaldhuis Arnhem (het Boshuus)

Ons team Fluffy Rabbit HomeRun

Mark Wijgergangs
Mark WijgergangsRenner
Mijn naam is Mark Wijgergangs, 55 jaar, en ik woon samen met mijn vrouw Antoinette in Sint-Oedenrode. Wij hebben 2 kinderen waarvan er nog één thuis woont. In mijn dagelijkse leven ben ik ondernemer en heb ik al ruim 26 jaar mijn eigen ICT-bedrijf.

In mijn vrije tijd ben ik actief als bestuurslid bij de plaatselijke voetbalvereniging Rhode en fluit ik voor dezelfde vereniging ieder weekend als scheidsrechter een wedstrijd. Tweemaal per week doe ik aan crossfit training en daarnaast loop ik regelmatig hard.

Vroeger heb ik vanaf mijn 18e tot ongeveer mijn 30ste ik fanatiek aan hardlopen in wedstrijdverband gedaan bij de atletiekclub GAC uit Gemert. Daarna ben ik altijd wel in meer of mindere mate blijven sporten.

Mijn motivatie om mee te doen is dat het ontzettend belangrijk voor ouders is dat ze in de buurt van hun zieke kind kunnen verblijven. Daarom steun ik op deze sportieve manier het Ronald McDonald Kinderfonds. Daarnaast vind ik het een sportieve uitdaging om met voor mij (nog) een onbekend team 240 kilometer hardlopend gezamenlijk af te leggen.

Doneer aan Mark
Erik Plukkel
Erik PlukkelRenner
Hoi allemaal,  ik ben Erik, 41 jaar, getrouwd met Lotte (die ook mee rent) en vader van een zoon van 16. Sinds eind middelbare school merk ik dat hardlopen mij goed af gaat. Dus hoe mooi is het om die aanleg te gebruiken om je in te zetten voor het goede doel. Nadat de familie al jaren betrokken is bij de HomeRide nu dan tijd voor mij om ook mijn steentje bij te dragen. Ik kijk er naar uit om met alle toppers die meedoen onze bijdrage te leveren.
Doneer aan Erik
Marije Wijgergangs
Marije WijgergangsRenner
Doneer aan Marije
Gijs Hulsebosch
Gijs HulseboschTeamcaptain / Renner
Doneer aan Gijs
Lotte Puts
Lotte PutsRenner
Doneer aan Lotte
Celine Roelse
Celine RoelseRenner

Onze vrijwilligers

De uitdaging

Een kijkje achter de schermen

De overwinning

Team Fluffy Rabbit bij de finish

Waar doen we het voor?