Fluffy Rabbit - homeride

Steuntje in de rug

Sponsors team Fluffy Rabbit Homeride

Iedereen heeft wel eens een steuntje in de rug nodig. Bijvoorbeeld bij wind tegen op de fiets, bij het wandelen bergop of het hardlopen in de kou, maar zeker ook als je ver van huis in het ziekenhuis ligt. En daarom gaan wij met onze teams op 26 en 27 juni 2022 de uitdaging aan om 24 uur te rennen, te wandelen en te fietsen, zodat zieke kinderen hun ouders altijd in de buurt kunnen hebben.

(Her)beleef HomeRide 2021

Bekijk, om in de stemming te komen de Home-Events 2021 aftermovie. Samen met alle Homeriders, de HomeRunners en de HomeWalkers haalden we meer dan 1,5 miljoen euro op voor de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen!! Een recordopbrengst! Hoe het weekend van deze bijzondere @ Home-editie verliep, zie je in deze prachtige video;

Ben jij ons steuntje in de rug?

Steunen kan op vele manieren en alle hulp is welkom. Natuurlijk kun je mee rennen of wandelen in één van onze teams, of je wielerfiets uit het vet hallen en gaan voor die 500 kilometer, maar je kunt ons ook op andere manieren vooruit helpen. Bijvoorbeeld als vrijwilliger, hulp bij het organiseren van acties of als materiaalman/vrouw. Of je biedt hulp bij meer praktische zaken, zoals met de kleding, taarten bakken, haken of je bestuurt een materiaalwagen. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben je er graag bij! Maar uiteindelijk gaat het toch om de centen: Tenminste € 10.000 willen we met ieder team doneren aan de huizen van het Ronald McDonald Kinderfonds. En iedere bijdrage brengt ons een stukje dichter bij dat doel!

Voor wat, hoort wat

Als je ons steunt, stellen we daar graag iets tegenover. Zoals extra aandacht voor jouw bedrijf op social media, een professioneel geschreven artikel op onze website of jouw logo op onze volgwagens. Veel is mogelijk.

Download hier ons volledig  sponsorplan

Zij gingen je voor

Veranda servive & Treetops

Sponsorkliks – gratis team Fluffy Rabbit sponsoren

Voor iedereen, die team Fluffy Rabbit en daarmee het Ronald McDonald Kinderfonds een warm hart toedraagt, is het mogelijk om ons team GRATIS te sponsoren.
Met de decembermaand voor de deur, zal er heel wat via internet besteld worden, dus kan ons sponsorbedrag ongemerkt aardig oplopen. Ga de volgende keer dat U iets online wilt kopen naar webwinkels en plaats daar de bestelling bij de winkel van uw keuze bv. bol.com, booking.com U betaalt niets meer, maar de aangesloten winkel staat wel een commissie af aan het goede doel, in ons geval aan Homeride Team Fluffy Rabbit.

Kleine moeite – groot resultaat!

Dus denk aub aan ons als U een bestelling bij een webwinkel doet. 
Alvast onze hartelijke dank.

Ga naar de bovenkant