Iedereen heeft wel eens een steuntje in de rug nodig. Bijvoorbeeld bij wind tegen op de fiets, maar zeker ook als je ver van huis in het ziekenhuis ligt. En daarom stappen wij met een teams op de fiets op 26 en 27 juni 2021. Zodat zieke kinderen hun ouders altijd in de buurt kunnen hebben.

waarom de homeride

(her) Beleef de Homeride van 2017

Ben jij ons steuntje in de rug?

Steunen kan op vele manieren en alle hulp is welkom. Natuurlijk kun je meefietsen in een van onze teams, maar je kunt ons ook op andere manieren vooruit helpen. Bijvoorbeeld als vrijwilliger, hulp bij het organiseren van acties of als materiaalman/vrouw. Of je biedt hulp bij meer praktische zaken, zoals fietskleding of een materiaalwagen. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben je er graag bij!

Maar uiteindelijk gaat het toch om de centen: € 8.000 willen we met ieder team doneren aan de huizen van het Ronald McDonald Kinderfonds. En iedere bijdrage brengt ons een stukje dichter bij dat doel!

Voor wat, hoort wat

Als je ons steunt, stellen we daar graag iets tegenover. Zoals extra aandacht voor jouw bedrijf op social media, een professioneel geschreven artikel op onze website of jouw logo op onze teamkleding. Of misschien maken we je blij met een kunstwerk van een lokale kunstenaar? Bijna alles is mogelijk. En even voor de duidelijkheid: jouw bijdrage gaat voor 100% naar het Ronald McDonald Kinderfonds. Wij nemen de kosten voor de tegenprestaties voor onze rekening. Gewoon, omdat wij vinden dat dat zo hoort.

Download hier ons volledig  sponsorplan

Of stort je bijdrage rechtstreeks via de website van HomeRide:

Sponsor team Fluffy Rabbit

Steun het team

en over alle manieren waarop je mee kunt doen aan de HomeRide Klik hier voor meer informatie

ZIJ GINGEN JE VOOR:

hucle - sponsor Fluffy Rabbit
GDPW - sponsor Fluffy Rabbit
Memento- sponsor Fluffy Rabbit
Spaan - sponsor Fluffy Rabbit
Camp - sponsor Fluffy Rabbit
Hertek- sponsor Fluffy Rabbit
Renewi - sponsor Fluffy Rabbit
TSD - sponsor Fluffy Rabbit
Conferm- sponsor Fluffy Rabbit
McDonalds Tilburg - sponsor Fluffy Rabbit
Ricoh - sponsor Fluffy Rabbit
Verandaservice - sponsor Fluffy Rabbit

Sponsorkliks – gratis team Fluffy Rabbit sponsoren

Voor iedereen, die team Fluffy Rabbit en daarmee het Ronald McDonald Kinderfonds een warm hart toedraagt, is het mogelijk om ons team GRATIS te sponsoren.
Met de decembermaand voor de deur, zal er heel wat via internet besteld worden, dus kan ons sponsorbedrag ongemerkt aardig oplopen.

Ga de volgende keer dat U iets online wilt kopen naar webwinkels en plaats daar de bestelling bij de winkel van uw keuze bv. bol.com, booking.com

U betaalt niets meer, maar de aangesloten winkel staat wel een commissie af aan het goede doel, in ons geval aan Homeride Team Fluffy Rabbit.

Kleine moeite – groot resultaat!
Dus denk aub aan ons als U een bestelling bij een webwinkel doet.
Alvast onze hartelijke dank.