Fluffy Rabbit - homeride

Sponsoren

Drie mensen die aan het wielrennen zijn.

Sponsoren

Het doel van stichting Fluffy Rabbit is het faciliteren van sporters die meedoen aan de jaarlijkse Homesport Events ten behoeve van de Ronald McDonaldhuizen. En dat niet één jaar, maar als doorlopende activiteit, zodat de inkomsten voor de huizen gewaarborgd blijven. Wij zamelen graag geld in voor dit enorm goede doel (en ook u kunt uw steentje hieraan bijdragen) en niet meedoen is voor ons eigenlijk, geen optie!

Stichting Fluffy Rabbit (KvK nummer: 56924607) is een stichting die op 28 juni 2012 al in het leven is geroepen, maar in 2021 statutair is aangepast om vanuit ons netwerk acties te ondernemen om goede doelen in zijn algemeenheid, maar meer specifiek de Ronald McDonald huizen, te ondersteunen.

Elk Fluffy Rabbit team bestaat uit maximaal 10 sporters en een aantal begeleiders. Zij halen zelf minimaal € 7.000,= aan sponsorgelden op. Maar wij willen vanuit Fluffy Rabbit de donaties ophogen tot ten minste € 10.000,= per team. En iedere bijdrage brengt ons een stukje dichter bij dat doel!

Indeling sponsorpakketten:

Om u als sponsor met ons mee te nemen in onze reis naar een (financieel) gezonde positie voor de Ronald McDonaldhuizen hebben we een aantal sponsorpakketten ontwikkeld om voor elke soort onderneming van waarde te kunnen zijn voor deze geweldige huizen.

Pakket 1: Brons

250,-per jaar
  • Bij het pakket Brons doneer je € 250,= per jaar. Je bent dan lid van onze Fluffy Rabbit Club van 100. Dat betekent twee keer per jaar een bijeenkomst met interessante sprekers en een maaltijd.
  • Je bedrijfslogo wordt op de website vermeld.

Pakket 2: Zilver

500,-per jaar
  • Als zilveren sponsor draag je jaarlijks een bedrag van € 500,= bij. Ofwel maak je het mogelijk voor ouders om circa 1 week in een van de huizen te verblijven. Dat is al echt geweldig! – met het pakket Zilver ben je lid van de Fluffy Rabbit Club van 100 (Dat betekent twee keer per jaar een bijeenkomst met interessante sprekers en een maaltijd);
  • Je bedrijfslogo wordt op de website vermeld.

Pakket 3: Goud

1000,-per jaar
  • Met dit pakket waarvoor je € 1.000,= per jaar betaalt, sta je op de bovenste plaats op ons erepodium. Naast alle voordelen die bij de vorige pakketten horen, laten we je als gouden sponsor graag het weekend ‘meerijden met de Homesport Events’. Je hoeft dan niet zelf op de fiets of in de benen om 24 uur te sporten, maar we plaatsen je bedrijfslogo met magneetborden op een van onze volgauto’s of sportersbusjes.
  • Aandacht op onze speciale social mediakanalen, alsmede op onze LinkedInpagina waar onze zakelijke contacten zijn verzameld. Al onze volgers ontvangen een speciaal bericht waarmee wij u als sponsor in het zonnetje zetten.

Pakket 4: Vrienden van Fluffy Rabbit

60,-
  • De kosten voor dit pakket bedragen € 60,= (de kosten van één overnachting door de ouders). Een bijdrage als vriend past ongetwijfeld binnen je ondernemingsbudget, maar wellicht zijn ook je gezins- en/of familieleden, kennissen, vrienden en andere zakenrelaties enthousiast te maken om dit goed doel te steunen.
  • Je bedrijfslogo wordt desgewenst op de website vermeld.

*- Alle bedragen zijn exclusief btw. De Stichting Fluffy Rabbit is geen btw verschuldigd en zal deze dus ook niet op haar facturen vermelden.

Sponsoren van Fluffy Rabbit

Vrienden van Fluffy Rabbit

Steunpilaren van Fluffy Rabbit

Wij denken dat wij u als sponsor op gepaste wijze iets kunnen teruggeven. Het ontvangen van sponsoring betekent immers meer dan alleen maar nemen, hoewel we in dit geval wel over een goede doelenactie spreken. Uiteraard kunt een factuur van ons krijgen voor uw eigen administratie.

Wij bedanken u hartelijk! Wederom mede namens de Ronald McDonaldhuizen, waar wij ons graag blijvend voor inzetten.

Wij zullen ons inspannen om de hierboven beloofde en omschreven wederdiensten te bewijzen en u geïnformeerd te houden over de acties die wij gaan voeren, zodat u betrokken kunt blijven en optimaal deel kunt blijven uitmaken van onze HomeRide/-Run en -Walk-familie.

Dank namens Team Fluffy Rabbit, namens Stichting Fluffy Rabbit, maar vooral, dank namens de Ronald McDonaldhuizen!

Waarom zijn de Home-Events zo belangrijk?

De Ronald McDonaldhuizen zijn voor 100% afhankelijk van giften, donaties en sponsoring en dus zijn evenementen zoals de Home-Events een zeer welkome aanvulling op de budgetten van de huizen. Zoals verschillende van onze teamleden zelf hebben ervaren, zijn deze huizen ook keihard nodig om ouders de kans te geven dicht bij hun zieke kind te zijn als dat noodzakelijk is. Bijvoorbeeld wanneer hun kind in een nabijgelegen ziekenhuis of revalidatiecentrum verblijft. Meer informatie over de Ronald McDonaldhuizen in het algemeen en over de huizen waar wij voor rijden, vind je op www.kinderfonds.nl.

Wij als, Stichting Fluffy Rabbit, willen ons inzetten en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen door ervoor te zorgen dat het behoud en de verbetering van de kwaliteit van deze Ronald Mc Donaldhuizen kan worden gewaarborgd.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem contact op

    Go to Top