Team HomeWalk

Sporten voor…

De één fietst mee om met collega’s een teamprestatie neer te zetten. De ander wandelt mee met de 120 kilometer omdat hij uit hele persoonlijke ervaring weet hoe belangrijk de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen zijn. Weer een ander rent samen met haar teamgenoten de 240 kilometer mee omdat haar sporthart sneller gaat kloppen van deze uitdaging.

Deze landelijke 24-uurse sportevenementen van het Ronald McDonald Kinderfonds zitten in ons hart en met veel liefde wandelen wij 120 kilometer, fietsen wij de 500 kilometer of rennen we de 240 kilometer.

HomeRide Run 2019

Donatie

Maak een donatie aan een van de volgende huizen en steun de HomeWalk teams!

Doneer aan Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam
Doneer aan Ronald McDonald Huis Groningen

Maak snel kennis met onze homewalker

Ons team Fluffy Rabbit HomeWalk

Liesbeth Rommens
Liesbeth RommensWandelaar / Teamcaptain
In 2003 werd onze dochter Marit geboren en kwamen wij voor het eerst in aanraking met een Ronald McDonaldhuis. Dat was het huis in Rotterdam. Wat was het fijn om dichtbij ons kleine meisje te kunnen zijn. In 2010 besloot ik vrijwilligerswerk te gaan doen in het huis in Veldhoven. Met ons bedrijf, Treetops, sponsorden we dit huis toen al en ook alle andere huizen. In natura en financieel. Ik vond het fijn om ook zelf mijn steentje bij te dragen en het voelt iedere week weer super goed! De ouders die daar verblijven zitten in een moeilijke periode en wat is het dan fijn om ze een warm “thuis” te kunnen geven.

Ik heb 4x meegedaan met de Homeride, maar heb besloten dit jaar mee te doen met een team met de HomeWalk. Ons team heet Fluffy Rabbit Veldhoven en jullie raden het al… we gaan wandelen voor het huis waar ik vrijwilliger ben, het huis Zuidoost Brabant in Veldhoven.

De komende tijd zullen we dus acties gaan bedenken en zoveel mogelijk geld inzamelen voor dit mooie doel!

Doneer aan Liesbeth
Rian Rommens
Rian RommensWandelaar
Ik ben Rian Rommens en met zo’n naam kan het natuurlijk niet missen dat ik ‘een van de zussen van’ ben. Ik woon met mijn man in Bosschenhoofd. Ik heb drie volwassen kinderen met idem zoveel leuke aanhang en daarbij nog drie (in mijn hart vier) kleinzoons. Ik heb zijdelings ervaring met het huis in Rotterdam toen in 2012 mijn tweede kleinzoon in het Sophia lag. Zijn papa en mama verbleven een aantal weken in het huis en ik kwam daar dan met de oudste kleinzoon. Helaas hebben we uiteindelijk definitief afscheid van dit mooie mensje moeten nemen. Ik zet me sinds 1 september 2021 graag in als vrijwilliger in de rol van penningmeester. Naast onze sporters ondersteunen, zodat er heel veel geld binnen komt voor een thuis voor gezinnen met zieke kinderen, ga ik ook zelf aan de wandel!
Doneer aan Rian
Annemieke Rommens
Annemieke RommensWandelaar

Onze vrijwilligers

Astrid Rommens
Astrid RommensVrijwilliger
Al vanaf het begin van Fluffy Rabbit’s oprichting heb ik met bewondering de verrichtingen van de teamleden gevolgd. Omdat ik in de Verenigde Staten woonde alleen steun via sponsoring. En nu weer terug in Nederland sluit ik me graag aan bij de steeds groter wordende groep met inmiddels veel familieleden. Fysieke deelname is niet echt een optie maar buiten de sponsoring hoop ik dit jaar als chauffeur op een andere manier mijn steentje bij te dragen en deze geweldige belevenis van “binnenuit” mee te maken. Uiteraard met als hoofddoel zoveel mogelijk geld op te halen voor dit geweldige doel.
Doneer aan Astrid
Eric Roovers
Eric RooversVrijwilliger

De uitdaging

Een kijkje achter de schermen

De overwinning

Team Fluffy Rabbit bij de finish

Waar doen we het voor?