Sporten voor…

A BIT MORE ABOUT US

De één fietst mee om met collega’s een teamprestatie neer te zetten. De ander wandelt mee met de 120 kilometer omdat hij uit hele persoonlijke ervaring weet hoe belangrijk de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen zijn. Weer een ander rent samen met haar teamgenoten de 240 kilometer mee omdat haar sporthart sneller gaat kloppen van deze uitdaging.

Deze landelijke 24-uurse sportevenementen van het Ronald McDonald Kinderfonds zitten in ons hart en met veel liefde wandelen wij 120 kilometer, fietsen wij de 500 kilometer of rennen we de 240 kilometer.

HomeRide Run 2019
Doneer aan Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant
Doneer aan Ronald McDonald Huizen Amsterdam
Doneer aan Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam
Doneer aan Ronald McDonald Boshuus
Doneer aan Ronald McDonald Huis Limburg
Doneer aan Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant

Ons team Fluffy Rabbit Homewalk

Maak snel kennis met onze homewalkers

Birgit Landmeter

Wandelaar/ teamcaptain

Als moeder, oma en pedagogisch medewerkster in de kinderopvang, realiseer ik me dagelijks hoe fijn het is om een gezond (klein)kind te hebben. Maar ook hoe belangrijk het is om dichtbij je kindje te kunnen zijn, hem/haar veiligheid en geborgenheid te bieden of eens in een andere (zorg) setting te zijn dan thuis. Daarom zijn niet alleen de huizen, maar ook de vakantiehuizen zo nodig en loop ik voor Het Boshuus in Arnhem.

Doneer aan Birgit

Nina Scheeve

Wandelaar

Ik ben Nina. Ik ben 28 jaar en sinds begin dit jaar mama van Julie. Ik woon samen met mijn partner, 3 katten en een parttime hond in Zevenaar.

Omdat ik dit jaar moeder ben geworden, ben ik veel bewuster geworden over de horror, die andere ouders moeten doormaken als hun kindje niet veilig bij hen thuis is.

Doneer aan Nina

Ilse de West

Wandelaar

Hey hoi, Ik ben Ilse en ben door mijn enthousiaste collega’s van Humankind aangestoken.
Ik wandel graag en wil dit dan ook zeker graag doen voor dit goede doel.
Ik woon in Doetinchem met mijn 2 dochters van 10 en 12 en ons konijn (fluffy rabbit) Babs!

Doneer aan Ilse

Liesbeth Rommens

Wandelaar/ teamcaptain

In 2003 werd onze dochter Marit geboren en kwamen wij voor het eerst in aanraking met een Ronald McDonaldhuis. Dat was het huis in Rotterdam. Wat was het fijn om dichtbij ons kleine meisje te kunnen zijn. In 2010 besloot ik vrijwilligerswerk te gaan doen in het huis in Veldhoven. Met ons bedrijf, Treetops, sponsorden we dit huis toen al en ook alle andere huizen. In natura en financieel. Ik vond het fijn om ook zelf mijn steentje bij te dragen en het voelt iedere week weer super goed! De ouders die daar verblijven zitten in een moeilijke periode en wat is het dan fijn om ze een warm “thuis” te kunnen geven.

Ik heb 4x meegedaan met de Homeride, maar heb besloten dit jaar mee te doen met een team met de HomeWalk. Ons team heet Fluffy Rabbit Veldhoven en jullie raden het al… we gaan wandelen voor het huis waar ik vrijwilliger ben, het huis Zuidoost-Brabant in Veldhoven.

De komende tijd zullen we dus acties gaan bedenken en zoveel mogelijk geld inzamelen voor dit mooie doel!

Doneer aan Liesbeth

Helene van Maanen

Wandelaar

Mijn naam is Helene van Maanen, 63 jaar, getrouwd en moeder van een dochter en een zoon.

Al jaren werkzaam in het basisonderwijs, waar ik nog steeds geniet van de glimlach en spontaniteit van de kinderen, die in mijn groep zitten.
Enthousiast vertelde mijn vriendin, dat ze een bezoek had gebracht aan het “Boshuus“ in Arnhem. Hier had ze een ontmoeting met Fred Rommens, die heel bevlogen vertelde over het Ronald McDonald kinderfonds. Ook de rondleiding door Colette had veel indruk gemaakt.

Door al dit enthousiasme word je aangestoken, je bezoekt verschillende websites om nog meer informatie te vergaren. Zo heb ik dus besloten om mee te doen aan de Homewalk 2022. Met de deelname aan deze homewalk combineer ik mijn hobby met het steunen van het goede doel.

Doneer aan Helene

Bob Mijling

Wandelaar

Het is belangrijk dat in moeilijke tijden gezinnen bij elkaar kunnen zijn. Dit doel steunt dat en kan ik alleen maar een warm hart toedragen.

Doneer aan Bob

Flip van Meurs

Wandelaar

Hoe mooi is het dat je met lopen een ander kunt helpen. Prachtig toch!

Doneer aan Flip

Marloes Wenting

Wandelaar

Super leuk om dit met enthousiaste collega’s te doen en dan ook nog voor een goed doel!

Doneer aan Marloes

Eline van Straaten

Wandelaar

Als “nieuweling” stel ik me ook graag even voor. Ik ben Eline van Straaten en woon in Arnhem.

Al vele jaren wandel ik met plezier door Nederland; het Pieterpad, grote Rivierenpad, Scholtenpad, Zuiderzeepad en twee Vierdaagse jaren staan op mijn lijstje. Tot ik een tijd geleden bedacht dat je met wandelen ook sponsor geld binnen kunt halen. Bij één Vierdaagse liep ik voor Novib en vorig jaar met Peter (Brink) de Nacht van de Vluchteling. En toen kwam Fluffy Rabbit Homewalk op mijn pad via de manager bij Ronald Mc Donaldhuis Arnhem. Ik ken haar goed via mijn netwerk bij de gemeente waarvoor ik werk en ik heb gelijk ja gezegd. Want wandelen voor het goede doel, om de ouders van ernstig zieke kinderen de mogelijkheid te bieden bij hen in de buurt te blijven, raakt mij en steun ik graag! €700,- is een hoog sponsorbedrag, ik ga mij er hard voor maken.

Doneer aan Eline

Frank Bakker

Wandelaar

Ik ben Frank Bakker enwoon in Gouda.

Naast mijn werk hou ik van gezelligheid met mijn gezin, lekker eten en borrelen en ben ik regelmatig te vinden in de sportschool.
Verder wandel ik veel met mijn vrouw, Sandy.

Wij doen samen mee omdat we het mooi vinden om iets te kunnen doen voor het Ronald McDonald Kinderfonds!

Doneer aan Frank

Maarten Bijleveld

Wandelaar

Hallo, Ik ben Maarten Bijleveld. 53 jaar. Ik woon in Eindhoven samen met Petra en mijn kinderen Kayra en Ezra. Ik ben sinds 2010 ondernemer; ik heb een Incassobureau op Strijp-S in Eindhoven.

Enkele jaren geleden was ik te gast bij het Ronald Mc Donald huis in Valkenburg en ben ik enthousiast geworden voor deze geweldige huizen.. Wat fijn dat ouders dicht bij hun kinderen kunnen zijn in moeilijke tijden. Zo nodig! Ik kon alleen niet wielrennen….Nu starten we gelukkig ook een wandelgroep. Als fanatiek wandelaar had ik nu geen enkel excuus meer om NIET mee te doen!

IK doe mee in het team voor het huis in Rotterdam en ben al flink aan het trainen!

Met vriendelijke groet,
Maarten Bijleveld

Doneer aan Maarten

Peter Brink

Wandelaar

Ik ben Peter, 54 jaar jong, afkomstig uit Nijmegen maar inmiddels alweer 7 jaar woonachtig in Groesbeek.
Ben getrouwd met Faith, en heb een zoon van 21.

Sinds 2009 ben ik zmp’er, oftewel een zelfstandige met passie. De passie zit in de ondergrondse infrastructuur, mag me inmiddels wel een expert noemen in de rioleringswereld. Naast fotograferen en tuinieren is het wandelen een heerlijke hobby. Vorig jaar net boven de 1000 km gewandeld in Nederland. Wandelen is naast een bezoekje aan de sauna brengen een activiteit waarbij ik echt rust krijg. Ik zie het niet als een inspanning, meer als ontspanning.

De HomeWalk is een mooi evenement. Zeker als we hierdoor geld kunnen ophalen voor de Ronald McDonald huizen. Vrienden van ons hebben hier een paar jaar geleden gebruik van moeten maken. Ik weet uit hun verhalen hoe belangrijk het is om dicht bij je kind te zijn.

Ik heb enorm veel zin in de wandeling op 25 en 26 juni. Samen met mijn wandelmaatje Eline ga ik voor een heel mooi resultaat!

Doneer aan Peter

Sandy Bakker

Wandelaar

Ik ben Sandy Bakker en woon in Gouda.

Buiten mijn werk om ben ik graag creatief met mijn nagels bezig, wandel ik graag en houd ik van gezelligheid onder het genot van een hapje en n drankje!
Samen met mijn man doe ik mee om een steentje bij te dragen aan het Ronald McDonald Kinderfonds!

Doneer aan Sandy

Evy van den Hout

Wandelaar

Door onze eigen ervaring weten we pas hoe belangrijk deze huizen zijn!

Doneer aan Evy

Krista Pennings

Wandelaar

Mijn naam is Krista en ben 27 jaar. Ik woon in Zevenaar samen met mijn vriend, 2 franse bulldogs en 3 Fluffy rabbits 😉 in het dagelijkse leven ben ik verpleegkundige in de thuiszorg.

Mijn beste vriendin en medewandelaar Nina vroeg of ik mee wilde lopen met de homewalk. Ik heb niet lang hoeven nadenken. Wandelen doe ik graag en dan kan ik mij nu ook nog eens inzetten voor het goede doel!

Doneer aan Krista

Nikki Megens

Wandelaar

Ik ben 21 jaar en net afgestudeerd aan de Pabo. Vanaf heden ben ik werkzaam als leerkracht voor groep 1/2 in Zevenaar. Daarnaast volg ik nog de master Educational Needs. Dit gaat over gedrag specialisatie.

Ik vind het leuk om te wandelen en gezellig om met vrienden en vriendinnen af te spreken.

Ik werk met kinderen en vind het belangrijk dat kinderen in een veilige omgeving worden opgevangen waar ouders en familie bij kan zijn. Daarom loop ik voor het goede doel mee!

Doneer aan Nikki

Joop van Gulik

Wandelaar

Ik wil graag meelopen omdat ik graag wil dat we de huizen goed kunnen steunen. vandaar dat ik ook zeer gemotiveerd ben om een mooi bedrag met zijn allen op te halen voor de huizen.

Doneer aan Joop

Marjo van der Kaa

Wandelaar

Ik ben Marjo van der Kaa, samen met mijn man wandelen wij dagelijks met de hond.
Heel mooi om met onze hobby de huizen te steunen.

Doneer aan Marjo

Walter van der Kaa

Wandelaar

Hoi, ik ben Walter van der Kaa.
Ik vind het erg leuk om deze klus met z’n allen te klaren en vooral het goede doel te steunen.

Doneer aan Walter

Linda Trimbach

Wandelaar

Alles voor de kinderen, onze toekomst!

Doneer aan Linda

Sander Smit

Wandelaar

Ieder jaar wil ik mij inzetten voor een goed doel, deze homewalk is een perfect initiatief.
We gaan een mooie en sportieve prestatie omzetten in een mooie donatie.

Doneer aan Sander

Bianca Megens

Wandelaar

Een veilige en vertrouwde omgeving is voor een kind altijd erg belangrijk. Helemaal wanneer een kind tijdelijk ergens anders moet verblijven. Dit doel vind ik erg belangrijk en daar zet ik mij graag voor in!

Doneer aan Bianca

Onze vrijwilligers

Els-Rommens- team Fluffy Rabbit

Els van Rijn- Rommens

Vrijwilliger

In 2017 deden een paar familieleden voor het eerst mee met de Homeride. Aangestoken door hun enthousiasme besloot ik mij daarvoor ook in te zetten. En hoewel ik niet als wielrenner mee kon, was er op de achtergrond genoeg te doen: verzorgen van nieuws- brieven en social media. In 2018 ben ik als begeleider ook tijdens het Homeride weekend mee geweest en in 2021 hadden we de @homeeditie. Dat waren allebei mooie ervaringen, die ik graag nog eens wil mee maken.

Doneer aan Els

Danielle Riemersma

Vrijwilliger

Het ondersteunen van dit fantastische team geeft veel plezier. Dit jaar ga ik  weer meehelpen tijdens de HomeWalk en daar kijk ik naar uit. Op de achtergrond onderhoud ik de website en ben in de weer voor posters of andere creatieve uitingen om onze acties te ondersteunen.

Doneer aan Danielle

Rian Rommens

Vrijwilliger

Ik ben Rian Rommens en met zo’n naam kan het natuurlijk niet missen dat ik ‘een van de zussen van’ ben. Ik woon met mijn man in Bosschenhoofd. Ik heb drie volwassen kinderen met idem zoveel leuke aanhang en daarbij nog drie (in mijn hart vier) kleinzoons.

Ik heb zijdelings ervaring met het huis in Rotterdam toen in 2012 mijn tweede kleinzoon in het Sophia lag. Zijn papa en mama verbleven een aantal weken in het huis en ik kwam daar dan met de oudste kleinzoon. Helaas hebben we uiteindelijk definitief afscheid van dit mooie mensje moeten nemen.
Ik zet me sinds 1 september 2021 graag in als vrijwilliger in de rol van penningmeester.

Doneer aan Rian

Ramon Riemersma

Vrijwilliger

Met veel plezier help ik het Fluffy Rabbit HomeRide team de nacht door. Op een scooter/ motor rij ik voorop en geef in de nacht voldoende licht voor het team, zodat zij veilig de kilometers kunnen maken.

Uiteraard steun ik het prachtige doel waar team Fluffy Rabbit voor staat en ik kijk ernaar uit om volgend jaar weer mee te rijden.

Steun het team

Miranda van den Berghen

Vrijwilliger

Ik vind het leuk om me in te zetten voor goede doelen en dit jaar ga ik me inzetten voor de Ronald McDonald huizen. Als moeder van 3 kinderen had ik hier tot voor kort nooit mee te maken gehad. Onlangs is onze jongste geopereerd en tijdens de operatie ben ik opgevangen door een vrijwilliger in de Ronald McDonald huiskamer van het ziekenhuis. Op dat moment besefte ik hoe belangrijk de huizen en huiskamers zijn voor ouders met een ziek kind. Mooi om hier mijn steentje aan bij te kunnen dragen.

Doneer aan Miranda

You can follow us on

facebook

twitter

youtube

instagram

pinterest

spotify

Een kijkje achter de schermen

DE UITDAGING

Een kijkje in het team van Fluffy Rabbit HomeRide
Een kijkje in het team van Fluffy Rabbit HomeRide
Een kijkje in het team van Fluffy Rabbit HomeRide
Een kijkje in het team van Fluffy Rabbit HomeRide
Een kijkje in het team van Fluffy Rabbit HomeRide
Een kijkje in het team van Fluffy Rabbit HomeRide
Een kijkje in het team van Fluffy Rabbit HomeRide
Een kijkje in het team van Fluffy Rabbit HomeRide
Een kijkje in het team van Fluffy Rabbit HomeRide
Een kijkje in het team van Fluffy Rabbit HomeRide
Een kijkje in het team van Fluffy Rabbit HomeRide
Een kijkje in het team van Fluffy Rabbit HomeRide

Team Fluffy Rabbit bij de finish

DE OVERWINNING

HomeRide ervaring team Fluffy Rabbit
HomeRide ervaring team Fluffy Rabbit
HomeRide ervaring team Fluffy Rabbit
HomeRide ervaring team Fluffy Rabbit
HomeRide ervaring team Fluffy Rabbit
HomeRide ervaring team Fluffy Rabbit
HomeRide Run
HomeRide ervaring team Fluffy Rabbit

Waar doen we het voor?

Heb je vragen of wil je meer weten?

NEEM CONTACT OP