A bit more about us

Sporten voor…

De één fietst mee om met collega’s een teamprestatie neer te zetten. De ander wandelt mee met de 120 kilometer omdat hij uit hele persoonlijke ervaring weet hoe belangrijk de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen zijn. Weer een ander rent samen met haar teamgenoten de 240 kilometer mee omdat haar sporthart sneller gaat kloppen van deze uitdaging.

Deze landelijke 24-uurse sportevenementen van het Ronald McDonald Kinderfonds zitten in ons hart en met veel liefde wandelen wij 120 kilometer, fietsen wij de 500 kilometer of rennen we de 240 kilometer.

HomeRide Run 2019

Donatie

Maak een donatie aan een van de volgende huizen en steun de HomeWalk teams!

Doneer aan Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam
Doneer aan Ronald McDonald Huis Groningen

Maak snel kennis met onze homewalker

Ons team Fluffy Rabbit HomeWalk

Liesbeth Rommens
Liesbeth RommensWandelaar / Teamcaptain
In 2003 werd onze dochter Marit geboren en kwamen wij voor het eerst in aanraking met een Ronald McDonaldhuis. Dat was het huis in Rotterdam. Wat was het fijn om dichtbij ons kleine meisje te kunnen zijn. In 2010 besloot ik vrijwilligerswerk te gaan doen in het huis in Veldhoven. Met ons bedrijf, Treetops, sponsorden we dit huis toen al en ook alle andere huizen. In natura en financieel. Ik vond het fijn om ook zelf mijn steentje bij te dragen en het voelt iedere week weer super goed! De ouders die daar verblijven zitten in een moeilijke periode en wat is het dan fijn om ze een warm “thuis” te kunnen geven.

Ik heb 4x meegedaan met de Homeride, maar heb besloten dit jaar mee te doen met een team met de HomeWalk. Ons team heet Fluffy Rabbit Veldhoven en jullie raden het al… we gaan wandelen voor het huis waar ik vrijwilliger ben, het huis Zuidoost Brabant in Veldhoven.

De komende tijd zullen we dus acties gaan bedenken en zoveel mogelijk geld inzamelen voor dit mooie doel!

Doneer aan Liesbeth
Frank Bakker
Frank BakkerWandelaar
Ik ben Frank Bakker enwoon in Gouda.

Naast mijn werk hou ik van gezelligheid met mijn gezin, lekker eten en borrelen en ben ik regelmatig te vinden in de sportschool. Verder wandel ik veel met mijn vrouw, Sandy.

Wij doen samen mee omdat we het mooi vinden om iets te kunnen doen voor het Ronald McDonald Kinderfonds!

Doneer aan Frank
Sandy Bakker
Sandy BakkerWandelaar
Ik ben Sandy Bakker en woon in Gouda.

Buiten mijn werk om ben ik graag creatief met mijn nagels bezig, wandel ik graag en houd ik van gezelligheid onder het genot van een hapje en n drankje!

Samen met mijn man doe ik mee om een steentje bij te dragen aan het Ronald McDonald Kinderfonds!

Doneer aan Sandy
Annemarie den Breejen
Annemarie den BreejenWandelaar
7 jaar heb ik met heel veel plezier in het Ronald McDonald Huis Groningen gewerkt! Ook dit jaar wandel ik voor dit goede doel om weer een steentje bij te dragen!
Doneer aan Annemarie
Myrthe Nauta
Myrthe NautaWandelaar
Na de enthousiaste verhalen van afgelopen editie gehoord te hebben wil ik me de komende editie graag zelf inzetten!
Doneer aan Myrthe

Onze vrijwilligers

Danielle Riemersma
Danielle RiemersmaVrijwilliger
Het ondersteunen van dit fantastische team geeft veel plezier. Dit jaar ga ik weer meehelpen tijdens de HomeWalk en daar kijk ik naar uit. Op de achtergrond onderhoud ik de website en ben in de weer voor posters of andere creatieve uitingen om onze acties te ondersteunen.
Rian Rommens
Rian RommensVrijwilliger
Ik ben Rian Rommens en met zo’n naam kan het natuurlijk niet missen dat ik ‘een van de zussen van’ ben. Ik woon met mijn man in Bosschenhoofd. Ik heb drie volwassen kinderen met idem zoveel leuke aanhang en daarbij nog drie (in mijn hart vier) kleinzoons.

Ik heb zijdelings ervaring met het huis in Rotterdam toen in 2012 mijn tweede kleinzoon in het Sophia lag. Zijn papa en mama verbleven een aantal weken in het huis en ik kwam daar dan met de oudste kleinzoon. Helaas hebben we uiteindelijk definitief afscheid van dit mooie mensje moeten nemen.

Ik zet me sinds 1 september 2021 graag in als vrijwilliger in de rol van penningmeester.

Doneer aan Rian
Johanna Snaphaan
Johanna SnaphaanVrijwilliger
In 2022 ben ik op het laatste moment ingevlogen als begeleider voor Fluffy Rabbit, als chauffeur van ‘busje 3’ heb ik de lopers van en naar de verschillende punten van de route gebracht. 120 km wandelen in 24 uur, in estafettevorm; een ware prestatie voor de lopers, maar zeker ook een feest om hier getuige en onderdeel van te kunnen zijn. Graag ondersteun ik ook dit jaar de Fluffy Rabbit familie, in het bijzonder team Groningen. Samen willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor het Ronald MC Donald Huis Groningen, zodat ouders en hun zieke of zorgintensieve kind een plek dicht bij elkaar kunnen hebben.
Doneer aan Johanna

De uitdaging

Een kijkje achter de schermen

De overwinning

Team Fluffy Rabbit bij de finish

Waar doen we het voor?