Fluffy Rabbit - homeride

Zeer geslaagd Benefietsdiner bij OH30

Op maandag 12 maart 2018 werd het 2e HomeRide Benefietsdiner georganiseerd in Restaurant OH30 in Weert. Dit jaar was de organisatie in handen van HomeRide Team Vive.

Vanaf half 7 werden de gasten ontvangen door gastvrouw Elvira en haar collega’s met een verrassende cocktail van Vermouth – Appel – Limoen. Omdat deze avond opgezet was als walking-diner, ontstond al meteen een gemoedelijke sfeer waarbij iedereen ongedwongen een praatje kon maken.

Na het welkomstwoord van Jeroen kwam het eerste gerecht aan bod. Steak tartaar -Amsterdamse ui – Kwartelei. Het was meteen een beetje stiller, omdat iedereen genoot van het eten en een goed glas wijn (of ander drankje). Een praatje hier, een praatje daar; mensen leren kennen die je nog nooit gezien hebt. Na het volgende gerecht: Oosters gelakte gamba – Curry – Parel couscous – Gemarineerde wortel, weer naar een andere sta-tafel. Ervaringen uitwisselen over je voortgang in de trainingen. “Hoe doe je dit? Waar moet ik rekening mee houden? Nog een glaasje wijn? Ja graag”. We werden in de watten gelegd en dat was duidelijk te merken. Iedereen was vrolijk en opgewekt.

Voor de gasten met speciale ‘eet’wensen, waren er uiteraard aangepaste gerechten, die volledig gelijkwaardig waren aan de volgens menu geserveerde gerechten. Na de Eendenborst – Gekonfijte eendenbout – Aardappelsalade, gaf Peggy een toelichting op haar boek ‘Vive Liefde – Kracht – Positiviteit’. Over het ontstaan ervan en uiteraard ook om het boek nog verder in de publiciteit te brengen.

Daarna volgden nog Heilbot – Mossel – Beurreblanc – Tomaat en even later Livar rugfilet – Maïs – Gegrilde bospeen. Uiteraard weer begeleid met een uitstekende witte of rode wijn. Als nagerecht was er tenslotte nog Lychee – Ananas – Witte chocolade.

Aan het eind van de avond werd het resultaat van deze actie bekend gemaakt. Door alle aanwezigen werd in totaal € 1024,00 bijeengebracht. Chef-kok Emile en gastvrouw Elvira en hun medewerkers werden bedankt voor hun voortreffelijke bijdrage aan deze avond, die dankzij hun fantastische kookkunst en gastvrije verzorging als zeer geslaagd mag worden beschouwd. Nogmaals chapeau en wellicht tot het volgend jaar.

Hierna was de avond ten einde en mochten we terugblikken op een wederom geslaagd evenement voor de HomeRide en dus voor de Ronald McDonald Huizen.

Ga naar de bovenkant