Fluffy Rabbit - homeride

Sponsorkliks Homeride Team Fluffy Rabbit Stichting

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Homeride Team Fluffy Rabbit, zonder dat het jou een cent extra kost!

 

Voor iedereen, die team Fluffy Rabbit en daarmee het Ronald McDonald Kinderfonds een warm hart toedraagt, is het mogelijk om ons team GRATIS te sponsoren.

 

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen naar webwinkels en plaats daar de bestelling bij de winkel van uw keuze bv. bol.com, booking.com

 

Je betaalt niets meer, maar de aangesloten winkel staat wel een commissie af aan het goede doel, in ons geval aan Team Fluffy Rabbit.

 

 

SponsorKliks voor team Fluffy Rabbit

 

Kleine moeite – groot resultaat!

Ga voor een bestelling eerst naar “Sponsorkliks”, meld dat je team FluffyRabbit wilt sponseren en ga vervolgens naar de website waar je jou bestelling plaatst.

 

Bestel online bijv. een pizza via Thuisbezorgd en Homeride Team Fluffy Rabbit ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw sponsordoel. En nogmaals, het kost je niets extra!Wil je jouw vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van jouw club. Voor jou een kleine moeite, voor jouw vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die jouw club een warm hart toedragen.Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging of stichting. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw vereniging hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Waarom SponsorKliks?

SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

 

 

Dus denk aub aan ons als je een bestelling bij een webwinkel doet.
Alvast onze hartelijke dank.
Ga naar de bovenkant