Fluffy Rabbit - homeride

Presentatie boek VIVE geweldig succes!

Een verslag van Herman…

De op 7 juni bij De Soos in Weert gehouden boekpresentatie over het leven van Vive is een geweldig succes geworden. Het korte leven van Vive, geboren op 3 februari 2010 en overleden op 8 november 2010 aan een stofwisselingsziekte, is door mamma Peggy verwoord in een boek van 470 pagina’s met prachtige vormgeving en foto’s.

In een volle zaal waar vrijwel alle voorinschrijvers, vrienden en bekenden van Jeroen en Peggy Curvers aanwezig waren, werd het boek over het leven van Vive gepresenteerd. Papa Jeroen die tevens de presentatie op zich nam, opende de avond met een woord van welkom aan de vele aanwezigen. Als eerste kreeg mamma Peggy en tevens schrijfster van het boek, in cadeauverpakking het 1e boek overhandigd door vriend en eigenaar Koen van der Zanden van PreVision Graphic Solution uit Eindhoven.

Peggy gaf aan hoe het boek tot stand was gekomen waarbij de achterliggende gedachte was om uiteindelijk de opbrengst aan het Ronald McDonald Kinderfonds te schenken, met name voor de Huizen in Maastricht, Valkenburg en Tilburg. Peggy en Jeroen verbleven in 2010 maar liefst 9 weken in het Ronald McDonald Huis Maastricht en hebben kunnen ervaren wat het betekent om als ouders dicht bij je zieke kind te kunnen zijn.

Na de overhandiging van het 1e exemplaar aan Peggy, deden zoontjes Kane en Raf de aftrap door op het podium de bedekte boeken te onthullen.

Een speciaal woord van dank door Jeroen ging uit naar hun vrienden Koen en Inge van der Zanden van het bedrijf PreVision. Ook werd een woord van dank gericht aan Sacha Vercoulen, die voor de prachtige lay-out en vormgeving van het boek heeft gezorgd. Sponsors Mark Daems en Roel Emans werden ook naar voren gehaald en in het zonnetje gezet vanwege hun financiële bijdrage aan het totstandkomen van het boek. Ook de niet aanwezige sponsor Ruud van Helden werd nog bedankt. Allen kregen van Peggy een boek en de dames nog een roze roos, de kleur van Vive, overhandigd.

Toen kwam Margo de Kock, manager van het Ronald McDonald Huis Maastricht en Valkenburg aan het woord met een zeer inspirerend verhaal over de rol en functie van de Ronald McDonald Huizen in Nederland. Jeroen had nog een verrassing in petto voor mevrouw De Kock, namelijk de opbrengst van de al verkochte boeken. Er werd een check overhandigd van maar liefst € 4.485,-. Dit bedrag zal nog oplopen als de resterende boeken ook zijn verkocht. Tevens werden er nog twee dozen speelgoed, geschonken door René Verleg, voor de Huizen in Maastricht en Tilburg overhandigd.
Hierna werden de boeken aan de inschrijvers uitgereikt en velen maakten gebruik van de mogelijkheid om een persoonlijke noot van Peggy in het boek te laten schrijven.

Al met al een fantastische avond, waarbij er zelfs een echtpaar helemaal uit Markelo, het oosten van het land was gekomen. Met dank aan de geweldige gastheer John Cardinaal van De Soos, die belangeloos zijn accommodatie ter beschikking stelde, werd het nog een leuke nazit van een zeer geslaagde boekpresentatie.

 

Peggy met zoons Kane en Raf

 

Ga naar de bovenkant