Fluffy Rabbit - homeride

Niels Klevant Groen

Ik ben Niels, vader van 2 mooie meiden, getrouwd met Marijke en zelf uit eerste hand gelukkig geen ervaring met de Ronald McDonald-huizen. Wij beseffen ons dat we heel gelukkig mogen zijn met gezonde kinderen. Ik zocht een goed doel om te ondersteunen, maar niet alleen met een donatie. Toen kwam Fred op mijn pad, zakelijk gezien. Hij zet zich met dit team natuurlijk al veel langer in en zocht meer rijders; fietsen is een van mijn hobby’s, dus 1 en 1 was snel 2. Voor mij wordt het dus de eerste Homeride.

Het doel van de hele rit is natuurlijk zoveel mogelijk op te halen voor de huizen die rond moeten zien te komen van donaties. Daarvoor wil ik ook mijn netwerk mobiliseren en zoveel mogelijk sponsoren vinden! Dus help mij om samen de Ronald McDonald-huizen en daarmee ouders van zieke kinderen te ondersteunen!

Ga naar de bovenkant