Fluffy Rabbit - homeride

Het team voor de volgende HomeRide

De komende maanden staan voor ons, Team Fluffy Rabbit, in het teken van de opbouw van onze teams voor de volgende Homeride editie (laatste weekend juni in 2022), maar dit keer ook de Homewalk (jawel we gaan ook wandelen) en de Homerun (inderdaad ook hardlopen). Na een jaar van Corona en voor het Limburgse huis te Valkenburg (zie foto) ook nog even een complete overstroming blijft het hard nodig dat we de Ronald McDonaldhuizen steunen en dat doen we dus met alles wat we hebben.

Meer Fluffy Rabbit teamleden gezocht

De Homeride gaan we volgende jaar, naar het zich laat aanzien rijden met 3 teams en wel voor 3 verschillende huizen en het laat zich raden dat daar de Kindervallei bij moet zitten. De aanmeldingen lopen, in tegenstelling tot vorig seizoen, al lekker, maar er is nog ruimte voor nieuwe teamleden. Graag zelfs.

Ook de aanmeldingen voor de Homewalk, welke voor velen toch wat laagdrempeliger en zeker wat minder blessure gevoelig is, komen ook al wel op gang. Meerdere wandelaars melden zich al en we zijn er van overtuigd dat een wandelteam er gaat komen. Maar ook hier geldt, hoe meer lopers, des te meer kunnen we de huizen helpen en ondersteunen, dus meld je aan.

Doe je mee met de HomeRun?

De lastigste categorie voor ons is de Homerun. Graag willen we in deze derde discipline een hardloopteam op de been brengen en bij voorkeur voor het huis te Rotterdam. Het huis waar de oprichters van Fluffy Rabbit warme herinneringen aan hebben en waar het avontuur om de Ronald McDonaldhuizen te steunen ooit begon. Maar daar zoeken we niet alleen lopers met het hart op de juiste plek, maar ook een ervaren loper die de captain wil zijn van dit team. Die het aandurft om samen met de overkoepelende Stichting Fluffy Rabbit (want je staat er alles behalve alleen voor), de uitdaging aan te gaan en een hardloopteam te leiden door de Homerun op zaterdag 25 en zondag 26 juni 2022. Ben jij die hardloper.

Wat is de bedoeling?

Natuurlijk gaat het ons niet alleen om de Home-Events op die 25 en 26 juni van volgend jaar. De aanloop er naar toe en samen 10 maanden actie voeren, fondsen werven en gezamenlijke trainingen en bijeenkomsten maken het tot een fantastische reis hebben we gemerkt. Het werkt voor iedereen ook nog eens verslavend want binnen dagen na de vorige editie hadden vrijwel alle teamgenoten zich al weer voor de volgende editie aangemeld. We stellen wel enige, zij het bescheiden, eisen aan onze deelnemers, want de uitdaging is er tijdens de Home-Events wel degelijk voor de sportievelingen, maar het gaat ons zeker ook om de reis er naar toe en het ondersteunen van de huizen. Met alle respect; een fietser die het alleen maar doet voor de fietsprestatie heeft bij ons niet zo veel te zoeken, maar als je jezelf wilt uitdagen om meer uit jezelf te halen als (beginnend) sporter én de huizen te steunen dan sluiten we je graag in onze Fluffy armen. Onze spelregels vind je ook terug in een afbeelding.

Kennismaken?

We laten je graag kennismaken met ons team, onze enthousiaste sporters en vrijwilligers en onze organisatie en hopen dat je aansluit om de Ronald McDonaldhuizen, die (ik zeg het nog maar eens) uitsluitend bestaan van sponsors en donateurs, te ondersteunen en ook volgend jaar vele ‘nachtzoenen’ te bezorgen.

Meer weten? info@fluffyrabbit.nl of vraag het één van onze teamleden.

Ga naar de bovenkant