Fluffy Rabbit - homeride

Geslaagde reünie Route 286

Niet alle acties van Team Vive zijn even groot, maar ook de kleine mogen er zijn. Zo organiseerde een aantal leden een reünie voor de inmiddels opgeheven netwerkgroep Route 286. Route 286 was geen gewone netwerkgroep waar onder het genot van een drankje visitekaartjes werden uitgewisseld. Verre van dat. Samen werkten wij aan projecten voor maatschappelijke organisaties en goede doelen. Zo leerden we elkaar en onze manier van werken door en door kennen, terwijl we tegelijkertijd de wereld een beetje beter maakte.

Tijdens de reünie kwamen ook ‘twee goede doelen’ vertellen over projecten die wij destijds voor hen hebben uitgevoerd. Namens het Areven in Eersel, een dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking, waren Neeltje Lauwers en Hansi Jansen aanwezig. Neeltje vertelde over de kantine van hun cliënten die dankzij Route 286 een ware metamorfose heeft ondergaan. Het is nu een warme, sfeervolle plek geworden waar cliënten kunnen chillen en feestjes geven, maar waar er ook ruimte is voor bijvoorbeeld fysiotherapie. Voor het IVN in Valkenswaard hebben wij een avond nestkastjes gemaakt voor gierzwaluwen. Gerrit Klitsie kwam nu vertellen wat er met deze kastjes is gebeurd en leerde ons tegelijkertijd van alles over deze bijzondere vogel.

Ondanks de kleine opkomst was het een hele geslaagde avond en konden we toch weer ruim € 100 bijschrijven op de rekening van Team Vive, waardoor nog meer ouders in de toekomst dicht bij hun zieke kind in de buurt kunnen zijn.

Francien Das, Inge Lohman, Wil Withoos

Gerrit Klitsie van het IVN

Ga naar de bovenkant