Fluffy Rabbit - homeride

Fluffy Rabbit Business Club

Als Sponsor bent u lid van de business club van Fluffy Rabbit. Dat is mooi denken wij, maar u vraagt zich natuurlijk af wat dat betekent. We leggen het u uit.

Wat zijn voor u de voordelen als Business Club Member:

 1. In de eerste plaats krijgt u als Business club member altijd 10% korting op de artikelen én de acties van Team Fluffy Rabbit. Of dat nu de merchandise is vanuit de webshop of één van de onvergetelijke acties. Die 10% korting krijgt u altijd.
  Let op bij sommige sponsorpakketten krijgt u 1x of zelfs 2x een korting van 50% en dan geldt deze regel niet uiteraard. Dan blijven alle andere acties en artikelen over.
  Enkele acties in voorbereiding: Classic Car Rally, Golfevenement, Fietsnetwerk
 2. Als Business Club Member, organiseren we minimaal 2 netwerkbijeenkomsten per jaar. Dat kost dan per deelnemer ook wel iets, maar dat is gebaseerd op de kostprijs als we bijvoorbeeld lunchen of dineren tijdens de bijeenkomst. Prijzen worden dan per keer aangegeven.
 3. Als Business Club Member nodigen wij u uit om tijdens de Home-Events deel uit te maken van deze happening. Rijd (een stuk, een nacht, een dagdeel) met ons mee in onze bus die meerijdt bij de Homeride of de Homewalk, of kruip nog dichterbij en neem plaats in onze eigen volgwagens.
  Als u langer dan een ‘stuk’, dus een dagdeel of langer met ons mee gaat en dus ook gebruik maakt van de catering dan zijn daar wel enige kosten aan verbonden, maar die zijn gelijk aan die van onze vrijwilligers.
 4. Als Business Club Member krijgt u van ons een aandenken aan Team Fluffy Rabbit in de vorm van een Team Fluffy Rabbit Homeridertje.
 5. U ontvangt met regelmaat een nieuwsbrief speciaal voor onze sponsoren om u geïnformeerd te houden met betrekking tot de lopende zaken om u aangehaakt te houden bij onze teamactiviteiten en -inspanningen.

Tot zover op dit moment, maar als er meer interessante zaken aan het Club Membership worden toegevoegd, dan melden we ons meteen bij u en inderdaad dat kan dan via de nieuwsbrief.

Wilt u Club Member worden, kijk dan in ons sponsorplan en kies uit de pakketten; brons, zilver en goud om aan te haken bij dit geweldige doel dat we ondersteunen: De Ronald McDonaldhuizen.

Dank namens Team Fluffy Rabbit,
namens Stichting Fluffy Rabbit, maar vooral,
dank namens de Ronald McDonaldhuizen!

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem contact op

  Go to Top