Fluffy Rabbit - homeride

Fietspuzzeltocht door het Weerterland

Van 15 mei tot en met 15 september organiseren wij een fietspuzzeltocht voor fietsliefhebbers jong en oud. De opbrengst van deze tocht komt geheel ten goede aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Dankzij dit fonds kunnen ouders dag en nacht terecht in Ronald McDonald Huizen, zodat zij altijd dicht in de buurt van hun zieke kind kunnen zijn.

De fietspuzzeltocht is ongeveer 35 kilometer lang en is dagelijks te fietsen via het fietsknooppuntennetwerk door de Weerter natuur.

De start en finish van deze tocht door de ‘Groenste regio van de Wereld’ is bij Partycentrum De Sluis, Industriekade 58 in Weert. Groepen t/m vier personen betalen € 5 voor het deelnameformulier.  Ben je met vijf personen of meer, dan betaal je € 10 voor maximaal acht personen. Uiteraard mag je ook een extra fotopuzzelformulier kopen voor € 5. Vergeet ook niet om een pen mee te nemen om het opdrachtenformulier in te vullen. Onderweg moet je namelijk  aan de hand van foto’s,  vragen en opdrachten maken. Alle opdrachten hebben te maken met de natuur en cultuur van het Weerterland en Grenspark Kempenbroek.

Dus, combineer het nuttige met het aangename en stap op de fiets voor Team Vive!

Lees alle informatie die je nodig hebt op dit infoblad

Ga naar de bovenkant