Fluffy Rabbit - homeride

140 km op de fiets voor acht nachtzoenen!

Belofte maakt schuld en dus fietste Fred Rommens vandaag zo’n 140 km op en neer naar een zakelijke afspraak in Sittard in ruil voor acht nachtzoenen, wat weer gelijk staat aan acht overnachtingen voor een gezin in een Ronald McDonald Huis.

Nu de HomeRide nadert, trekt Fred alles uit de kast om geld op te halen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Zo daagde hij enige tijd geleden nieuwe en bestaande relaties uit om een afspraak met hem te maken waarbij hij minstens één nachtzoen (à € 60) zou ontvangen. Als tegenprestatie zou hij dan voor elke nachtzoen zo’n 10 km op de fiets afleggen richting afspraak.

Vandaag had Fred een afspraak met Marcel Tinnemans van Mosa Glas in het Fortuna Sittard stadion. Onderwerp van gesprek was een mogelijke toekomstige vestiging van Treetops aldaar. Marcel was zo sportief om maar liefst acht nachtzoenen ‘te bestellen’. Dat levert het Kinderfonds dus al gauw zo’n € 480 op. Reden genoeg voor Fred om het hele eind naar Sittard op de fiets af te leggen. Gelukkig werd hij op de heenweg begeleid door Team Vive-rijders Math Curvers en Herman van Kimmenade en fietste zijn vrouw Liesbeth hem op de terugweg tegemoet.

Al met al een hele prestatie en meteen ook weer een goede training voor de HomeRide op 23 en 24 juni. Ook interesse in de nachtzoenen van Fred? Afspreken kan nog altijd! Houd er wel rekening mee dat je dan een iets te dikke man van middelbare leeftijd in een iets te strak (roze, want team Vive) wielerpakje over de vloer krijgt. Maar dat mag de pret niet drukken, toch?

Ga naar de bovenkant