Fluffy Rabbit - homeride

Vrienden van Fluffy Rabbit

Als vriend van Fluffy Rabbit bent u lid van een bijzonder clubje mensen. Een club mensen die de Ronald McDonaldhuizen een warm hart toe draagt in ieder geval. Een club mensen die snapt dat in tijden van (ernstige) ziekte de ouders en broertjes en zusjes en oma’s en opa’s, dicht bij hun zieke kind, broertje, zusje of kleinkind willen, nee zelfs moeten zijn.

Daar danken we u dan ook voor en voor slechts € 60,= per jaar bent u al lid van dit bijzondere gezelschap. Wat betekent dat voor u?

We leggen het u uit.

Wat zijn voor u de voordelen als Business Club Member:

  1. In de eerste plaats krijgt u als Vriend van … altijd 5% korting op de artikelen én de acties van Team Fluffy Rabbit. Of dat nu de merchandise is vanuit de webshop of één van de onvergetelijke acties. Die 5% korting krijgt u altijd.
    Enkele acties in voorbereiding: Classic Car Rally, Pubquiz, Benefietdiners
  2. U ontvangt met regelmaat een nieuwsbrief speciaal voor onze vrienden om u geïnformeerd te houden met betrekking tot de lopende zaken om u aangehaakt te houden bij onze teamactiviteiten en -inspanningen.

Tot zover op dit moment, maar als er meer interessante zaken aan het vrienden van …. clubje kunnen worden toegevoegd dan melden we ons zeer zeker weer inderdaad dat kan dan via de nieuwsbrief.

Wilt u Vriend van Fluffy Rabbit worden, meld u dan via de mail bij ons; info@fluffyrabbit.nl, om aan te haken bij dit geweldige doel dat we ondersteunen: De Ronald McDonaldhuizen.

Dank namens Team Fluffy Rabbit,
namens Stichting Fluffy Rabbit, maar vooral,
dank namens de Ronald McDonaldhuizen!

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem contact op

    Go to Top