Fietsen voor…

A bit more about US

De een fietst mee om met collega’s een teamprestatie neer te zetten. De ander staat aan de start omdat hij uit hele persoonlijke ervaring weet hoe belangrijk de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen zijn. Weer een ander doet mee omdat haar wielerhart sneller gaat kloppen van deze uitdaging.

De landelijke 24-uurse sportevenement HomeRide van het Ronald McDonald Kinderfonds zit in ons hart en met veel liefde fietsen wij de 500 kilometer

HomeRide Fluffy Rabbit

Ons team Fluffy Rabbit

Maak snel kennis met onze homeriders

Liesbeth Rommens

Wielrenner/ teamcaptain

In 2003 werd onze dochter Marit geboren en kwamen wij voor het eerst in aanraking met een Ronald McDonaldhuis. Dat was in Rotterdam. Wat was het fijn om dichtbij haar te kunnen zijn.

In 2010 besloot ik om vrijwilligerswerk te gaan doen in het Ronald McDonaldhuis in Veldhoven. Met ons bedrijf sponsorden wij dit huis al en ik vond het toen tijd worden om ook zelf iets voor dit huis te doen. Wat is het mooi om er te zijn voor de gasten. Zij zitten in een moeilijke periode en wat is het dan fijn om ze een warm “thuis” te kunnen geven.

Voor mij is dit de 4e keer dat ik aan de Homeride mee ga doen. Dat wordt weer flink trainen en geld bij elkaar sprokkelen. Het is en blijft een supermooi evenement voor een supermooi doel… de Ronald McDonaldhuizen!

Doneer aan Liesbeth
Marit Rommens - team Fluffy Rabbit

Marit Rommens

Wielrenner

Ik heb zelf natuurlijk nooit in een Ronald McDonaldhuis gezeten, maar wat was het fijn dat, toen ik in een ziekenhuis lag, mijn ouders vlak bij me konden blijven en in dat Ronald McDonaldhuis bleven slapen. Dat was vlak na mijn geboorte in Rotterdam.

Toen mijn moeder (Liesbeth) en vader (Fred) dan ook de kans kregen om alle huizen te steunen werd ik vervolgens overal bij betrokken en vooral bij de Homeride. Ik was 13 toen ik voor de eerste keer mee mocht doen met de Homeride en hoewel ik niet zo’n fietser ben en trainen maar saai vind, was de dag zelf zo mooi dat ik nu elk jaar weer mee doe.

Dit jaar ga ik meedoen in het mooiste team van allemaal, tenminste met het mooiste tenue: Fluffy Rabbit.

Doneer aan Marit
Fred Rommens - team Fluffy Rabbit

Fred Rommens

Wielrenner

Als je blij bent met de geboorte van je derde kind en dat ook nog een dochter blijkt (want al twee zonen) dan komt de klap hard aan als ze een erfelijke aandoening blijkt te hebben. Naar Rotterdam dus, het Sofia Kinderziekenhuis. Wat was het geweldig dat we toen in een Ronald McDonaldhuis konden verblijven. Toen nog verstopt in een kantoorpand, maar inmiddels staat er in Rotterdam ook een geweldig huis, met zeer huiselijke kamers, gezellige woonkamers en een zeer, zeer warme groep vrijwilligers en management. Net als in alle andere huizen.

Eenmaal kennis gemaakt volgt, hoewel langzaam van het één het ander en nadat we in het Ronald McDonaldhuis te Veldhoven (want daar was partner Liesbeth inmiddels vrijwilliger) op bescheiden wijze konden bijdragen aan de totstandkoming van de ‘huiskamer’ in het Maxima Medisch centrum werden we landelijk sponsor met ons bedrijf. Onze diensten werden ingezet voor alle huizen en dat vonden we geweldig.

Het kon dan ook niet uitblijven dat er een collega voorstelde eens aan de Homeride mee te doen en zo geschiedde. In 2017 reden we voor het eerst mee met de Homeride. GE-WEL-DIG! Wat een pracht evenement en wat geweldig hiermee dit goede doel te kunnen steunen. Dat blijven we nog even doen dus. Nu al weer voor de 4e keer.

Doneer aan Fred

Ingrid van Putten

Wielrenner

Als moeder van drie kids heb ik gelukkig geen ervaring met een van de Ronald McDonald huizen, maar ik kan me maar al te goed het gevoel voorstellen dicht bij je kind te willen zijn als ze ziek zijn.

In 2019 mocht ik mee als begeleider van team Vive, wat een geweldige sfeer en belevenis was dit!

Inmiddels aangestoken door enthousiaste meerijdende familieleden heb ik besloten om zelf de stoute wielrenschoenen aan te trekken en op de fiets te stappen om op een geheel andere wijze een bijdrage te leveren aan dit mooie goede doel.

Doneer aan Ingrid

Rene Verleg

Wielrenner

Mijn naam is René Verleg en ik ben 53 jaar. In januari 2015 heb ik een onderbeenamputatie ondergaan, nadat ik in 2006 een bedrijfsongeval heb gehad. In 2015 ben ik in aanraking gekomen met ‘handbiken’ via het revalidatiecentrum. Ik heb in 2016 de Kaunertal-gletsjer beklommen met de handbike, in 2017 heb ik dit opnieuw gedaan samen met mijn vrouw Petra. In 2018 heb ik de gletsjer beklommen en de week erna de HomeRide gereden.
Ik ben door Fred gevraagd en het leek me geweldig om aan de HomeRide mee te doen. Om iedereen te laten zien dat als je iets wilt, je het ook kunt, ook al heb je een handicap. En natuurlijk doe ik ook mee om geld op te halen voor de Ronald McDonaldhuizen. Dit jaar wordt mijn 3de HomeRide en wil ik gaan proberen om 250 kilometer voor m’n rekening te nemen.

Doneer aan Rene

Paul van Putten

Wielrenner

“De Homeride 2019 was voor mij een nieuwe ervaring, na eerst 2 jaar als motard begeleid te hebben, fietste ik in 2019 voor het eerst echt mee. Supergaaf was het, en op sommige momenten ook behoorlijk pittig. Maar zo mooi om op zoveel plekken aangemoedigd te worden en al fietsend een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de ondersteuning die de Ronald McDonald huizen leveren aan ouders met een kind in het ziekenhuis. Dat smaakte dus naar meer, in 2020 zou ik mijn tweede editie fietsen, dat liep ‘een beetje’ anders, ook de Homeride werd slachtoffer van Covid en moest worden afgezegd.

En nu zijn we in 2021 aanbeland, nieuwe ronde, nieuwe kansen! Vanuit het kinderfonds staan alle signalen op groen voor de Homeride 2021, hoe precies weet nog niemand, maar dát we weer gaan fietsen is wel zeker. Ik dus ook!

Ook nu wil ik graag weer zoveel mogelijk overnachtingen in een Ronald McDonald huis bij elkaar fietsen, help jij mij?”

Doneer aan Paul
Stefan de Milliano - team Fluffy Rabbit

Stefan de Milliano

Wielrenner

Ik doe dit jaar weer mee met de homeride, omdat ik al die jaren hiervoor met plezier heb meegedaan en omdat ik het belangrijk vind om mensen/organisaties te helpen waar ik kan. En hoe kun je dat beter doen door mee te fietsen met de homeride en ondertussen ook te werken aan je eigen gezondheid.

Doneer aan Stefan

Michel Schrok

Wielrenner

Wat in 2015 was begonnen als sportieve uitdaging met ons bedrijf is veranderd in het ondersteunen van dit bijzonder goede doel. Ik ben nog fit en waarom zou ik dat niet gebruiken om kinderen en ouders te helpen in een voor hen zware periode. In vergelijking met waar zij doorheen gaan is wat wij gaan doen peanuts! Dan stelt 500 KM fietsen in 24 uur toch niets voor?! Dat wordt weer trainen, schema ligt al klaar, vanaf 2 januari wordt het weer bikkelen. En natuurlijk niet te vergeten, sponsoring en donaties gaan regelen, elke € is keihard nodig! Dus steun ons, steun de Homeride!

Doneer aan Michel

Onze vrijwilligers

Els-Rommens- team Fluffy Rabbit

Els van Rijn- Rommens 

Vrijwilliger

4 jaar geleden deden een paar familieleden voor het eerst mee met de Homeride. Aangestoken door hun enthousiasme besloot ik mij ook daarvoor in te zetten. En hoewel ik niet als wielrenner mee kon doen, was er op de achtergrond genoeg te doen: verzorgen van nieuwsbrieven en social media. In 2018 ben ik als begeleider ook tijdens het Homeride weekend mee geweest en dat was een mooie ervaring, die ik graag nog eens wil mee maken.

Steun het team

Danielle Riemersma 

Vrijwilliger

Het ondersteunen van dit fantastische team geeft veel plezier. Dit jaar ga ik voor het eerst meehelpen tijdens de Homeride en daar kijk ik naar uit. Op de achtergrond onderhoud ik de website en ben in de weer voor posters of andere creatieve uitingen om onze acties te ondersteunen.

Steun het team
Wil Withoos - team Fluffy Rabbit

Wil Withoos

Vrijwilliger

Steun het team

You can follow us on

facebook

twitter

youtube

instagram

pinterest

spotify

Een kijkje achter de schermen

De uitdaging

Een kijkje in het team van Fluffy Rabbit HomeRide
Een kijkje in het team van Fluffy Rabbit HomeRide
Een kijkje in het team van Fluffy Rabbit HomeRide
Een kijkje in het team van Fluffy Rabbit HomeRide
Een kijkje in het team van Fluffy Rabbit HomeRide

[fusion_imageframe image_id=”2085|full” max_width=”” style_type=”” blur=”” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”none” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” lightbox_image_id=”” al