Elk jaar weer zijn er vele mkb bedrijven die ons goede doel een warm hart toedragen. Steeds weer staan er ondernemers op die met liefde en plezier de Ronald McDonaldhuizen steunen en doorgaans zonder daar ook maar iets voor terug te vragen. GE-WEL-DIG! Dank.

Maar het werd tijd, zo vonden wij, daar eens iets voor terug te doen. Dus niet alleen maar een donatie vragen, maar er een wederdienst tegenover stellen. Dat doen we met veel plezier en dat kan gelukkig nu ook.

Doe dan ook mee met Hoppolo!! Een loterij, speciaal bedoeld voor kleine zelfstandigen en MKB bedrijven. Een loterij die iets terug geeft voor die bijdrage die je nu levert. Die van een donatie plots een kans maakt en wel op die fantastische speciale hoofdprijs!

Dat lot kost dan wel € 250,- (btw niet van toepassing), maar lees wat je daar dan ook voor terug kunt krijgen!

  • De gehele uitgave kun je als sponsoring opnemen in de boekhouding (factuur wordt uiteraard geleverd).
  • De prijzen zijn voor MKB super interessant, met als klap op de vuurpijl een MKB app, op maat gemaakt voor je bedrijf. Je eigen mobiele app om je klanten en relaties te kunnen informeren!
  • Natuurlijk zijn er ook diverse andere prijzen te vergeven en worden er maximaal 200 loten verkocht.
  • Natuurlijk help je de Ronald McDonaldhuizen.
  • Als je via Team Fluffy Rabbit 4 loten koopt voor dit geweldige doel dan krijg je er voor al je medewerkers (maximaal 50 exemplaren) een zeer speciale door ons gemaakte helden-kalender bij. Een verjaardagskalender met een virtual reality twist. Dat alleen is al de moeite waard.

Dit kun je toch eigenlijk niet laten liggen. Doe mee en koop een lot!

Meer weten? Zie ook de speciale website >> https://hoppolo.eu alwaar je meteen ook op een lot kunt inschrijven. Of mail ons gewoon via info@fluffyrabbit.nl of info@hoppolo.eu

GA naar de Hoppolo loterij