Fluffy Rabbit - homeride

Homewalk training 30 januari 2022

Om de 14 dagen is er een gezamenlijke fiets en wandeltraining. En er kwam een leuk verslagje binnen van Liesbeth over 1 van die trainingen.

Op 30 januari vond de 1e gezamenlijke training plaats van onze Homewalk teams in Oisterwijk

Ook een enkele introducé was mee. Het was een mooie zonnige dag en dat was wel te merken bij de parkeergelegenheid. Het was zoeken naar een plekje voor de auto.

Bij Groot Speyck zijn mooie wandelroutes te lopen, die met kleuren worden aangeduid. Een deel van de groep ging voor de 10 km en een ander deel (waar ik ook bij liep) ging voor de 5 km. Het was een mooie wandeling door het bos en langs diverse vennen. We hebben ervaringen gedeeld van elkaar wat betreft de wandelingen die een ieder zelf vanuit huis doet. Ook zijn er diverse acties om geld in te zamelen met elkaar besproken en tips om mensen te enthousiasmeren om te doneren.

Na de wandeling hebben we nog wat met elkaar gedronken en ook de andere teamleden gesproken en wat beter leren kennen. Dat was erg waardevol. Daarna voegden ook de Homeriders bij ons en hebben we nog met hen wat kunnen kletsen.

Ga naar de bovenkant