Tijdens het revalideren na mijn onderbeen-amputatie ben ik in aanraking gekomen met handbiken.
Nu merk ik vaak tijdens het rijden dat er lacherig over gedaan wordt of dat mensen zeggen dat het fietsen is voor luie mensen, maar ik denk dat het heel wat zwaarder is dan gewoon fietsen.

Dit jaar ga ik voor de derde keer de HomeRide rijden tot nu toe ben ik de enige handbiker die deze sponsorrit rijdt. De andere (600) deelnemers rijden allemaal op racefietsen. Samen met TML Dommelstreek hebben we een actie gemaakt waarbij mensen kennis kunnen maken met handbiken. Het geld wat we hiermee ophalen gaat naar Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant, Kindervallei, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds en Ronald McDonald Kinderfonds dit is het doel waar wij met team FluffyRabbit de HomeRide voor rijden en geld ophalen doormiddel van donaties en acties.

Wat houdt de clinic in:

We hebben bij wielervereniging TML Dommelstreek in Geldrop een handbike afdeling, op dinsdagavond van 19:15 uur tot 20:15 uur en donderdagavond van 16:45 uur tot 17:45 uur trainen we op een voor verkeer afgesloten baan. De vereniging heeft een handbike staan waarop je dan een uur mee mag mee trainen. Ik leg je dan uit hoe je moet sturen door de bochten, remmen, schakelen en klimmen. De clinic kost 45 Euro; een extra donatie mag natuurlijk altijd.

Dus wil jij eens proberen wat het is om op een handbike te rijden en daarmee tegelijkertijd een goed doel steunt meld je dan bij mij aan en gaan we een training inplannen.

 

Mijn contact gegevens zijn:
René Verleg
Tel: 0639233938
Email: rph.verleg@gmail.com
Of stuur een PB.