Fluffy Rabbit - homeride

Fred’s nachtzoenen

Al vele jaren zetten ik en mijn teamgenoten van Team Fluffy Rabbit ons met veel liefde en plezier in voor de Ronald McDonald Huizen. Want elke ouder hoort immers dicht bij zijn of haar kind te zijn als je kind onverhoopt (ernstig) ziek raakt.

Sinds 2017 doen wij dan ook mee aan de HomeRide, waarmee we geld inzamelen voor de Huizen door in 24 uur 500 kilometer te fietsen. En vanaf volgende editie gaan er ook wandelaars de weg op voor de Homewalk door 120 kilometer te wandelen in dezelfde 24 uur. Daarvoor voeren we allerlei acties gedurende het jaar.

Nu wil ik graag, met jullie hulp, het nuttige met het aangename combineren. Ik wil altijd graag nieuwe mensen leren kennen. Mensen die iets aan mijn bedrijf kunnen toevoegen, of omgekeerd, die mijn of onze hulp kunnen gebruiken. Daarnaast vind ik het leuk om de banden met mijn (LinkedIn-) relaties, die ik vaak al jaren ken, weer aan te halen, samen door te nemen wat ons zoals bezighoudt en wat we mogelijk voor elkaar kunnen betekenen.

 

Ik daag je uit…

… om een afspraak met me te maken, maar dan niet voor niets. Ik kom voor minstens één nachtzoen naar jullie toe: één nachtzoen staat gelijk aan de kosten van één overnachting in een Ronald McDonaldhuis, te weten € 60. Dan kom ik  op mijn wielerfiets naar je toe. Naar onze afspraak dus.

 

Waarschuwing vooraf

Je moet er wel tegen kunnen dat je een iets te dikke man van middelbare leeftijd in een iets te strak wielerpakje, met fiets en al over de vloer krijgt. Maar dat mag de pret niet drukken, toch?

 

JA, kom die nachtzoen maar brengen

 

Ga naar de bovenkant