De Coronacrisis heeft een streep getrokken door de Homeride van 2020.
Helaas, maar het is niet anders. Door deze beslissing komt er ook een einde aan Team Vive.
Peggy en Jeroen vertellen in onderstaand artikel, hoe dit besluit tot stand gekomen is.

Lieve supporters van Vive’s Homeride,
Enkele weken geleden bereikte ons het nieuws dat Homeride 2020 uitgesteld gaat worden naar 2021. Terechte en verantwoordelijke keuze in deze afschuwelijke, niet te bevatten situatie. Zoals al eens eerder aangegeven, zouden wij onder de naam Team Vive in 2020 voor de laatste keer meedoen. Maar gezien deze uitzonderlijke situatie heeft dat ons afgelopen tijd veel denkwerk opgeleverd. Wij, als ouders van Vive, hebben de keuze gemaakt om niet meer verder deel te nemen aan team Vive…….
Verschrikkelijk moeilijk maar weloverwogen. Afgelopen 2,5 jaar zijn we enorm betrokken geraakt aan het voor ons toch al uiterst onmisbare Ronald McDonald huis. De huizen zijn inmiddels onlosmakelijk met ons verbonden, ze hebben een verbinding rechtstreeks met ons hart en zeker omdat onze geschiedenis met Vive* hier ook ligt. Hierdoor hebben we ons ingezet met hart en ziel, dit konden we niet half, maar dit moest met uiterste perfectie. We hebben veel van ons, van onze kinderen en zelfs van onze teamgenoten “geëist”. Dit kost enorm veel energie en deze energie willen we ook terecht weer aan ons gezin en ons zelf kunnen besteden.

We realiseren ons dat onze persoonlijke keuze veel consequenties heeft. Met team Vive hebben we afgelopen jaren al behoorlijk wat acties ondernomen. We hebben onze keuze daarom afgelopen periode kenbaar gemaakt middels een videoboodschap van wel 13 minuten aan geheel team Vive. Ons nieuws sloeg als een bom in. Ondanks dat iedereen op de hoogte was, dat voor ons 2020 het laatste jaar zou zijn, ging men er natuurlijk van uit dat wij ons verhaal gezien de Corona omstandigheden dan in 2021 zouden gaan afsluiten. Maar dit betekent voor ons weer een heel jaar volledige commitment op 300%. In ons team heerste met name respect en begrip voor onze keuze maar zeker ook enorme teleurstelling.
Gevolg van onze keuze is, dat dit voor vele teamleden ook tot de keuze geleid heeft om te stoppen. Alle ingezamelde gelden van afgelopen jaar gaan natuurlijk rechtstreeks naar de Ronald McDonaldhuizen Maastricht en Tilburg en naar de vakantie accommodatie Kindervallei te Valkenburg.

Godzijdank zijn er ook teamleden die vooral door willen gaan en zij zijn zich nu volop aan het beraden hoe ze dit gaan organiseren. Hierover gaan jullie meer horen!
Die rechtstreekse verbinding tussen het Kinderfonds en ons hart is natuurlijk niet weg, dat blijft! Ze hebben ons zoveel gegeven…….allereerst het alles betekenende onderdak dichtbij onze ernstig zieke dochter, een netwerk van hartverwarmende mensen, een Homeride team als eerbetoon aan onze dochter, acties waar we ziel en zaligheid in gelegd hebben en al onze grenzen hebben opgezocht, daarmee enorme zelfgroei en kennis hebben mogen ervaren……we hebben zoveel mooie dingen mogen doen die ons enorm verrijkt hebben. En dankzij jullie volgers, sponsors en supporters hebben wij een enorm groot podium hiervoor mogen hebben. Onze dank daarvoor is niet uit te drukken in woorden, maar de gevoelens die hierbij op komen zeggen denk ik voldoende. Lieve mensen DANK JULLIE WEL voor alles!

Blijf gezond, dikke digitale knuffel….. Jeroen en Peggy Curvers